Performance.jpg

Om Ten Sing

  Ten Sing: Performance, tro og fællesskab giver unge plads til at udtrykke sig

  Ten Sing er for dig, der elsker at synge eller spille i band. For dig, der er interesseret i dans eller drama, og har lyst til sammen med andre unge at stable et show på benene. For dig, der er kreativ og kunstnerisk, og har lyst til at lave fede kostumer eller flot scenografi. For dig, der har teknisk snilde, og har lyst til at styre lys og lyd. Ten Sing er fedt. Ten Sing er sjov og ballade. Ten Sing er for dig, der har lyst til at være en del af et fedt fællesskab med andre unge, der også brænder for at udtrykke sig gennem musik, teater og dans.

  I Ten Sing mødes vi og er sammen om at lave et show. Vi bruger tid på at øve og sammensætte showet og derefter tager vi ud og optræder med det på efterskoler, til festuger, gudstjenester eller festivaler. Ten Sing’erne finder på, hvad showet skal handle om, og vælger sangene. Nogle gange bruges dans i showene, andre gange video, drama eller kor. Alle former for performance kan indgå i showet.

  Performance: Ten Sing er performance. Hvis du elsker musik eller er interesseret i dans og drama, så er Ten Sing den perfekte ramme. I Ten Sing er der plads til alle, som vil noget med show og performance, - også hvis du er til teknik eller scenografi!
  I Ten Sing handler det om at få lov til at udtrykke sig!


  Tro: Ten Sing hører under KFUM og KFUK i Danmark. Det betyder at vi er en del af folkekirken. Vi bygger på et kristent fundament, men er et åbent fællesskab, hvor der er plads til alle. 
  Alle er velkomne, uanset tro!


  Fællesskab: I Ten Sing er fællesskabet vigtigt. Vi hygger os og laver sjov og ballade. Her kan man være som man er. I Ten Sing bestemmer Ten Singerne alt. Det giver et helt særligt fællesskab, hvor vi tager ansvar, derfor kender vi hinanden rigtigt godt og passer på hinanden.
  I Ten Sing er der plads til alle!

  Ten Sing aktiviteter

  Drama

  Udtryk er mange ting, men én ting er sikkert: Det er vigtigt! Derfor er drama også en vigtig del af Ten Sing. Vi arbejder med traditionelle og nye udtryksformer, og hver gang bygger vi scener op fra bunden.

  Dans

  Kroppen er et stærkt udtryksmiddel. Ved hjælp af kroppen kan vi give udtryk for noget, der ikke er ord for. Kroppen taler sit eget sprog. Og det arbejder vi meget med i Ten Sing. Der er mulighed for at arbejde med alle former for dans - lige fra street-dance, over stomp til den mere dramatiske form. Så find 'balletskoene' frem og kom med.

  Kor

  I Ten Sing synger enhver med sit næb. Her er plads til såvel 4-stemmige a capella-harmonier som til russisk inspirerede mands- eller råbekor. Du får også muligheden for at udleve drømmen om at stå i centrum på scenen og synge solo.

  Band

  Drømmer du om at spille i band og få mulighed for at trykke den af foran publikum? Så er Ten Sing en oplagt mulighed. I Ten Sing har du muligheden for at komme ud af øvelokalet og ind på en scene, uanset hvilket instrument, du spiller. Sammen med et kor og en forsanger kan du spille netop dine favoritnumre - og få en fed oplevelse.

  Teknik/medier

  Der skal være hul igennem, når et show skal fyres af. Derfor er der brug for teknikere, lydmænd og lysfolk i Ten Sing. Samtidig er der også plads til at lave fede multimedieshows, hvis man er en haj bag pc’en. Så har du lyst til at stille scene op, skrue på knapperne på mixerpulten, eller lave det fede multimedieshow, så er du mere end velkommen i Ten Sing.

  En del af KFUM og KFUK i Danmark

  kfumkfuk_logo_Facebook.jpg
  Ten Sing er en del af KFUM og KFUK i Danmark og arbejder derfor ud fra KFUM og KFUK’s formålsparagraf og værdigrundlag.
  KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet.

  I KFUM og KFUK møder du kristendommen gennem fortællinger og aktiviteter. Vi sætter dialog og rummelighed i centrum, og der er plads til alle. Det er ikke et krav, at du tror på Gud for at være med. Der er plads til både tro og tvivl.

  KFUM og KFUK formidler det kristne budskab på en måde, der er relevant for børn og unges liv og hverdag.

  I alt har KFUM og KFUK cirka 9.000 medlemmer i Danmark, heraf 1.500 frivillige ledere fordelt på ca. 130 foreninger i hele landet.

  Verdens største ungdomsbevægelse

  Gennem KFUM og KFUK bliver du også en del af et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA, som KFUM og KFUK er en del af. Over hele verden findes foreninger med samme navn og formål. KFUM (YMCA) og KFUK (YWCA) findes i ca. 100 forskellige lande - og tæller tilsammen mere end 30 millioner medlemmer. KFUM regnes for at være verdens største ungdomsbevægelse. 

  Læs mere om KFUM og KFUKs formål og værdigrundlag på KFUM og KFUK i Danmarks hjemmeside.